Wednesday, August 24, 2016

Decoratiuni cu care sa iti infrumusetezi locuinta

 Locuinta ta e locul unde trebuie sa te simti cel mai bine, de aceea incerci mereu sa o infrumusetezi cu tot felul de obiecte sau plante. Exista o solutie pentru orice tip de persoana si locuinta. Daca vrei sa schimbi interiorul casei tale, alege din exemplele de mai jos.

Flori
Sunt cele mai eficiente decoratiuni. Pot schimba cu totul felul in care arata orice incapere. Chiar si pentru cei care nu pot avea grija de flori exista solutii. Florile artificiale in ghiveci, cum ar fi bonsaii sau orhideele imita cu foarte multa precizie plantele naturale. Daca totusi nu vrei sa ai niste flori de plastic in casa, poti sa folosesti aranjamente florale din flori uscate. Le poti integra intr-un tablou pe perete, sau, de ce nu, intr-o coronita pe usa.



Tablouri si rame foto
Tablourile colorate aduc veselie in orice camera. Poti sa folosesti mai multe tablouri sau rame foto minimaliste, din aceeasi paleta cormatica, pe care sa le pui pe un perete mare. Un perete gol poate fi decorat cu fotografii personale, in care sa fiti tu si familia ta.

Oglinzi
Sunt o necesitate in orice casa, dar pot fi si un obiect decorativ. O oglinda mare cu o rama facuta din scoici adunate de tine te va duce cu gandul la mare in orice perioada a anului. Pe langa faptul ca iti va decora casa, intr-o camera mica oglinda va crea iluzia unui spatiu incapator, iar amplasata corect iti va aduce mai multa lumina in locuinta.


Tapet
Tapetul a revenit, dar de data asta nu acopera un intreg perete, ci este mai degraba un obiect decorativ. Poti alege intre o gama variata de modele, in functie de locul unde urmeaza sa il amplasezi. In living este potrivit un mesaj motivational, care sa iti aminteasca tie si familiei tale cat de important e sa fiti impreuna.

Vaze
Da, vazele pot fi niste decoratiuni foarte interesante, mai ales daca alegi culoarea si forma potrivita. Daca esti genul care prefera sa faca lucruri personalizate, poti sa folosesti trei borcane pe care sa le vopsesti in nuante apropiate ale aceleiasi culori si sa le folosesti de fiecare data cand primesti flori.


In final, decoratiile pe care le folosesti pot fi nenumarate, atat timp cat te fac sa te simti relaxat si iti dau confortul de care ai nevoie.  

No comments:

Post a Comment