Thursday, August 4, 2016

Lista de rechizite necesare pentru copilul tau prescolar


Asteptai de mult ziua in care copilul tau va incepe sa mearga la gradinita, va socializa, isi va face prieteni si va invata jucandu-se. Cu toate ca pana acum ai fost nerabdator, poate nu esti inca sigur ce rechizite ii sunt necesare in perioada urmatoare. Cel mai bine e sa iti pregatesti o lista din timp cu lucruri care crezi ca ii trebuie prichindelului.

In primul rand, trebuie sa ai mai multe variante de ghiozdane din care sa il alegi pe cel potrivit pentru copilul tau, in functie de dorintele lui, marime si calitate.


Urmeaza penarul care nu trebuie sa fie unul echipat. Poate fi mic, cat sa incapa in el cateva creioane si o ascutitoare. Momentan nu are nevoie de alte lucruri in plus pe care sa le care zilnic in ghiozdan.

Unul sau doua caiete sunt suficiente pentru inceput, dar poti cumpara mai multe, pentru a te asigura ca nu ramai fara in decursul anului. Nu uita de creioane colorate, care pot fi normale sau cerate, in functie de preferinte. Daca ai incredere in copilul tau ca nu se va murdari din cap pana-n picioare, ii poti cumpara si un set de carioci.


Din partea artistica a listei fac parte si acuarelele, plastilina, blocul de desen, cateva pensule si o planseta de modelat.

Te vei bucura cand copilul tau va veni acasa de la gradinita cu tot felul de proiecte facute chiar de manutele lui, dar pentru asta trebuie sa ii cumperi rechizitele necesare. Hartia colorata si cea creponata sunt indispensabile. Pe langa acestea mai poate avea nevoie de lipici, carton colorat si hartie glase autoadeziva.

Cand prichindelul nu are ce sa faca, cu siguranta va vrea sa isi ocupe timpul cu ceva. Pune pe lista de rechizite necesare o carte de colorat, un joc educativ la alegere si o carticica mica cu povesti. Chiar daca nu a invatat sa citeasca pana acum, se va bucura sa aiba o carte in fata si sa inventeze povesti.

Crearea listei este primul pas, urmeaza sa alegi locul din care vei cumpara rechizitele. Daca nu ai destul timp sa te duci intr-un magazin si nu iti place aglomeratia din supermarketuri, poti sa cumperi de pe Magazinul Online de Papetarie Pintexim, apoi sa te bucuri de reusitele piciului tau.



No comments:

Post a Comment