Tuesday, February 10, 2015

Cum ne ajuta crema cu venin de albine

Am observat ca in ultimul timp se vorbeste tot mai mult despre beneficiile pe care le are veninul de albine asupra pielii umane. Acest lucru totusi este stiut de foarte mult timp, apioterapia fiind utilizata inca din antichitate, de catre Hipocrate si de catre alti mari oameni de stiinta antici. Pentru ca ne place sa discutam pe acest blog despre cele mai interesante subiecte, astazi o sa va prezint cateva dintre rolurile pozitive pe care le are aceasta practica asupra organismului uman, dar si locul cel mai indicat de unde o puteti achiziona.



In primul rand, o sa ne referim la o crema cu venin de albine, care probabil intereseaza mai mult persoanele de gen feminin. Deci, pentru cititoarele noastre, este important sa stie faptul ca aceasta crema este o alternativa extraordinar de eficienta la botox datorita proprietatilor veninului de albine de a ajuta organismul sa produca mai mult colagen. In cazul in care n-ati auzit, colagenul este principala substanta din organism care ajuta pielea sa se regenereze conferindu-i elasticitatea specifica varstei timpurii.

In al doilea rand, trebuie sa stiti ca exista diferente enorme intre produsele de acest tip, cele mai indicate fiind produsele naturale. De regula, le gasiti sub denumirea de "RAW" care inseamna nepasteurizat si netratat din puct de vedere chimic. Recomandarea noastra, in cazul in care va intereseaza sa achizitionati un astfel de produs, este sa va orientati strict catre produsele care sunt 100% RAW deoarece stim cu totii cat de mult cantareste valoarea unui produs natural pe langa unul artificial.



In al treilea rand, incercati sa fiti intotdeauna constienti de faptul ca veninul de albine "nu creste pe toate gardurile" de aceea este destul de greu sa gasesti producatori de incredere. Majoritatea producatorilor sunt din strainitate, dar acest tip de produse se poate gasi in Romania prin intermediul furnizorilor care comercializeaza astfel de creme. Sfatul nostru este sa alegeti furnizorul potrivit, al carui produs este, dupa cum spuneam si mai sus, 100% sigur, deci 100% RAW. Recomandarea noastra pentru voi este magazinul online al celor de la Plantum care furnizeaza tocmai acest gen de crema si este de incredere.

In concluzie, speram ca v-am lamurit cu privire la acest subiect si ca v-am oferit niste detalii valoroase despre crema cu venin de albine. In cazul in care cunoasteti si alte detalii despre aceasta crema, va invitam sa le postati printr-un cometariu la acest articol.

No comments:

Post a Comment