Wednesday, July 19, 2017

Despre ce as vrea sa pot scrie

Cand am starea potrivita pentru a scrie un nou articol ma gandesc despre ce as vrea sa pot scrie, dar simt ca nu am curajul necesar. Astazi mi-am facut putin curaj sa va spun despre ce as vrea sa pot scrie, poate maine voi dezvolta mai mult subiectele pe care le voi mentiona in continuare.As vrea sa pot scrie despre:

Educatie

As vrea sa pot scrie despre educatie si despre lipsa ei, despre cum multe dintre problemele pe care le avem acum stau la baza unei educatii defectuoase realizata atat de parinti, dar si de sistemul nostru de invatamant. As vrea sa le spun tuturor ca educatia lipseste cu desavarsire si ca de aceea ne e greu sa gasim locuri de munca, ne e greu sa concepem ca reciclarea si poluarea sunt lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere, ne e greu sa intelegem ca fara educatie nu vom putea sa alegem oameni mai buni care sa ne reprezinte.

Ura

As vrea sa vorbesc despre ura. As vrea sa pot vorbi despre toate persoanele care cred ca daca au un cont pe una dintre retelele sociale sunt liberi sa spuna orice isi doresc. Asta nu ii face formatori de opinie, totusi multi imprastie ura, in locul iubirii si intelegerii.

Nonvalori

As vrea sa scriu despre nonvalori. As vrea sa le spun tuturor ca minutul de satisfactie pe care il simti cand vezi o persoana mai slaba decat tine nu te ajuta cu nimic. Asta inseamna doar ca esti mai bun decat un om foarte slab, deci esti cel mult mediocru. Valorile de care avem nevoie stau ascunse de teama ridicolului si a lipsei de interes. Oriunde ne-am uita vom vedea aceiasi oameni si vedete de carton.

As vrea sa vorbesc despre mai multe, dar momentan ramane atat. O sa revin pe un ton mai optimist.

No comments:

Post a Comment