Tuesday, August 29, 2017

Cutiile de depozitare – de unde le cumparam si cum le folosim cat mai inteligent

Cutiile de depozitare au devenit o solutie de organizare a obiectelor in casele multor familii. Care este motivul acestui trend? Iti vom spune in continuare de ce au devenit cutiile de depozitare atat de folosite in ultima perioada si cum le poti folosi inteligent.

Se potrivesc cu ultimele tendinte de amenajare interioara

Daca pana acum foloseai spatiile de depozitare care nu erau la vedere, iar pentru a folosi un anumit obiect aveai nevoie de mult timp in care sa il cauti prin toate sertarele, dulapurile sau rafturile din casa, acum lucrurile s-au mai schimbat. Tendintele in amenajarea interioara sunt foarte usor de urmat: totul trebuie sa fie cat mai simplu si functional. De aceea mobila trebuie sa te ajute cu spatiu de depozitare, dar nu trebuie sa incarce mult locuinta ta. Poti sa folosesti oricand cutii de depozitare colorate in camera copilului tau, in care sa isi tina jucariile sau rechizitele. Ce este mai simplu ca o cutie alba din carton, cu un capac, suficient de mare incat sa incapa jucariile copilului tau in ea. Daca e suficient de solida, aceasta poate fi folosita si pe post de masuta de joaca.
Sunt o solutie rapida, usoara, ce nu necesita o investitie mare

Partea financiara e importanta cand vorbim de amenajarea si organizarea unei locuinte. Cutiile de depozitare sunt o solutie foarte rapida, le poti cumpara din foarte multe locuri, sunt usor de transportat, asamblat si dezasamblat, in caz ca nu mai ai nevoie de ele. In plus, comparativ cu alte solutii de depozitare si organizare, nu necesita o investitie mare.

Usor de folosit si adaptat la mai multe situatii si necesitati

Cutiile de depozitat sunt foarte versatile, pentru ca le poti folosi si in alte situatii, nu doar atunci cand trebuie sa organizezi si depozitezi obiecte. Un cadou foarte mare poate fi pus intr-o cutie de depozitare pe care sa o impachetezi cu hartie colorata pentru cadouri. In plus, vin intr-o multitudine de marimi si culori, asa ca le poti folosi si pentru a depozita obiecte de mici dimensiuni, bijuterii, amintiri, sau accesorii diverse. Daca te numeri printre cei care nu isi doresc sa puna la vedere cutiile de depozitare, le poti folosi pentru a-ti organiza sertarele, dulapurile sau alte spatii unde depozitezi obiectele pe care le folosesti.

De unde iei cutii de depozitare?

Daca vrei sa iti reorganizezi casa, noi te sfatuim sa intri pe ribox.ro si sa cauti cutiile care te vor ajuta sa fii mai organizat. Aici gasesti mai multe tipuri de cutii de depozitare, dar si accesorii pentru cadouri deosebite. Pregateste-ti o lista de cumparaturi si comanda produsele favorite.

Tu ce solutii de depozitare folosesti in locuinta ta?  

No comments:

Post a Comment